Dining Area
Dining area
Kitchen with hidden cellar door
Kitchen with garden view
Kitchen
Garden
Kitchen sink
Hidden Storage
Cellar door
Cellar
Cocktail cabinet
Cocktail cabinet
Front door
Entrance
New toilet
Office
Livingroom
Tv wall
Office

Broomwood

DESCRIPTION

This remodel involved redirecting the original flow of the ground floor. Doing this created a more secluded living room; used superfluous corridor space to relocate the downstairs toilet; and provided an opportunity to add storage space in the entrance.

We opened up the kitchen/dining area by removing the existing, excessive boxing and exposing the steel. The kitchen was redesigned to produce a more usable space with hidden storage and new Crittall style bifold doors were chosen to enhance the view of the remodelled garden. We also created a deeper cellar converting it from a cramped storage space into a second living/entertainment room accessed through a concealed door within the kitchen units. 

London |

© 2018 by John Osborn Design. 

Cellar